Tune in, turn on, blog out

Keep on projecting!

WS_festmedprojj

Alright! Jag tröttnade på att aldrig ha någon vettig hemsida. Jag tröttnade på det är så mycket att berätta från testerna som aldrig får plats i tidningarna. Jag tröttnade på (och smickrades av ska erkännas) att så många frågade om när jag skulle börja blogga!

Det är lätt att ha idéer och visioner medan tiden tickar iväg. Men till slut, efter att ha medverkat i SVT Plus och talat om platta teve i tre minuter fanns ingen återvändo. Nu måste det bli något. Tipset om programmet Sandvox togs till hjärtat, arbetet satte igång och svordomarna haglade ett tag. Fast efter några timmar finns i alla fall något att visa upp.

Se detta i första skedet som ett utkast, en fingervisning om vad som komma skall. Målet är en levande blogg men framför allt en komplettering till de tester och artiklar jag skriver. Det som inte får plats i tidningen ska tas tillvara och hamna här. Sannolikt med också med det ursprungliga testet när nästa nummer kommit ut. Förlag jag trots allt skriver mest för har inte mycket till hemsida så de lär inte klaga. Och vem minns vad jag skrev för tre nummer sedan när jag själv knappt gör det?

Thomas Ytterberg 2008 och framåt