BATTERER BATTERER FÖRHANDSTITT


 

Och här gör vi ett hopp fram i handlingen för att inte avslöja föräldrarnas hemlighet. Dessutom vill ni ju se snubben i sin dräkt också, eller hur?

 

Missa inte resten av berättelsen i Svenska Superserier! Det är en mycket bra tidning för vilken det gjorts reklam i både svenska Spider-man och X-men. Den innehåller även andra nya bra svenska serier, såsom Avatar och Superkillen för att nämna några .

Låt mig presentera Batterer Batterer. Det är en seriehistoria på över 50 sidor som kommer att publiceras i Svenska Superserier. Jag påbörjade arbetet med serien för över tre år sedan, och nu, 2004, är den i stort sett klar. Här intill kan ni läsa de inledande sidorna.

Serien handlar om Gabriel som av sina föräldrar försetts med en speciell dräkt. Dräkten är egentligen inte så märkvärdig. Den förhöjer Gabriels styrka, snabbhet och förmåga till akrobatik och spektakulära hopp samt skyddar honom i viss mån från fysisk skada.

Gabriels uppdrag är att hämnas alla de som misshandlas. Till sin hjälp har han det klipulver han bär runt på i sin ryggsäck, samt det bistra humör han fostrats till av sina föräldrar. Det är inte bara bitterhet vi talar om, utan ett hat som ibland överskuggar Gabriels goda sidor.

Gabriels föräldrar är inte bara skaparna av Batterer Batterer, utan bär dessutom på en stor hemlighet, vilket ni kommer att erfara då ni läser serien.

Härmed utlovas en märklig historia som vartefter piskas upp till alltmer intrikata höjder! Du kommer knappt att tro dina ögon. Som sagt, serien kommer att gå i Svenska Superserier som går att beställa här.

Thomas Fels