Volvo 480 Turbo


Min Volvo 480 Turbo.

Bilen är min andra 480, den är av -92 års modell och färgen är svart metallic. Den har alla vanliga 480-attribut som elhissar, elspeglar, färddator, alufälgar, sköna ställbara sportstolar, ställbar ratt och så vidare, plus att den är utrustad med läderklädsel och Air Condition för att ytterligare förhöja komforten.

Den är skön på långfärden, snabb i svängarna och rapp i accelerationen tack vare turbomotorn. Motorn är, som alla vet :-), i grunden en Renault motor modifierad och förfinad av Volvo och Porsche. Den ger endast lite drygt 120 hästkrafter men med en fin vridmomentskurva vilket ger den ett intryck av att vara starkare än den är. Har för övrigt fungerat utan problem hittills, dom första ES-motorerna kunde ju gå lite lustigt men min Turbo går hur bra som helst. Jag har även installerat ett öppet sportluftfilter som andas bra och låter kul när man gasar på... :-)


Är det nån som behöver info om hur man använder diagnostikfunktionerna hos CEM 3 så är det bara att kontakta mig, filerna kan skickas över ICQ eller nåt.


Riktigt grann bil!
Riktigt grann bil!
480
Vänstersidan.
Volvo 480 Turbo
Volvo 480 Turbo.
Volvo 480 Turbo
Högersidan.
Volvo 480 Turbo
Dubbla utblås.
Volvo 480 Turbo
Det trånga motorrummet...!
Volvo 480 Turbo
Fina grejer....
Volvo 480 Turbo
Här sitter man bekvämt...
Volvo 480 Turbo
...dessutom vet jag få bilar som har så inbjudande baksäte!

Tillbaks till förstasidan

All Rights Reserved
© Pär Renström