OM RALLY

Kennelnamn: Hörntorpets Blaser
Reg.nr: S67179/2007
Namn: Rally
Kallas också:Lillen, Lillbusen, Lillskrutten, Banditen
Ras: Borderterrier
Färg
: Grizzle and tan
Vikt: 7,6 kg
Höjd: ca 34 cm
Bröstkorg: ca 43 cm
 

 

   

Född: 2007-10-28, som en av fem valpar i kullen (2+3)
Uppfödare: Anne Jensen och Thomas Bragd på Hörntorpets Kennel i Värnamo
Pappa: Sammie, SUCH Klettermusens Stratovarius
Mamma
: Tessie, J Kontrast Ester af Pomeranica
Syskon: Maja, Diana, Tikka och Seb
Bor med: Matte Anna, husse Micke och "storebror" Ozzy i Umeå

 
   
Kompisar: Mest gillar jag Alice en Jack-tik. Hon och jag brukar kampa o busa med grävlingsskinnet. Men jag busar mest med storebror. Det är roligt att retas med honom och skälla på honom och nafsa honom i rumpan! Sen har jag varit hem till taxen Aldor på våran gata, han är rolig. Jag har oxå hört att jag har en massa kusiner som är roliga att busa med.


Gillar
: Att busa med Ozzy, att springa runt hela lägenheten när jag får mina terrierryck, att krypa under allting som går att krypa under, att utforska saker, människor - både dem jag känner och dem jag inte känner, att sova bredvid storebror, att leka med glasslådan - min favoritleksak, att tugga på pinnar och äta småsten.

Gillar inte: Att klippa klorna och att ligga på rygg i mattes eller husses famn. Usch och fy och blä! Men annars gillar jag nog det mesta! Eller jag tycker åtminstone att det är okej. Till och med att var ensam och att åka bak i buren. Matte och husse säger att jag är duktigare på det än vad Ozzy var!

Mattes och Husses planer för mig: Fortsätta att träna vardagslydnad, det är nog bra att jag lär mig lite sånt. Trots jag är så gammal nu så är det lite si och så med kopplet... Husse vill att jag skall borja jaga i gryt nu men matte har sagt att jag inte måste och så ska vi nog träna viltspår också, om jag själv får bestämma - storebror har berättat att det är roligt att springa i skogen!