BIOGRAFI
 
 MENY
 Erik Halldén
Jag vet inte varför jag envisas med att romantisera och hylla Ektorp. En plats i en stad som saknar centrum. Allt som finns där är en pizzeria och en jävla videobutik. En gång fanns ett postkontor. Det är borta nu. Men jag tycker lika mycket om Ektorp. Kanske ännu mer. Postkontoret skiter jag fullständigt i.

Bengt Elde bor i Ektorp. Han målar fula jävla tavlor. I lokaltidningen, Nacka Värmdö Posten, kunde man läsa att han slutat dricka starköl. Nu drack nåt som kunde köpas på hälsokost. Jag skiter i Bengt Elde. Han har bara målat en massa fula jävla tavlor med fantasidjur på. Aldrig Ektorp.

Han behöver inte tycka om Ektorp. Förmodligen så gör han det. Men han behöver inte. Men nog fan saknar han postkontoret.

Jag vill se en film om Ektorp. Klas Östergren skrev om Skurubron i en bok. Eller snarare nämnde den. Det räcker inte. Det behövs något mer. Det räcker inte att Klas Östergren nämner Skurubron eller att Bengt Elde slutar dricka starköl.

Gå ner till Slussen och ta en buss till Ektorp centrum. Kanske tycker du inte om det. Då kan du gå och knacka på hos Bengt Elde. Så kan ni sitta och dricka juice från Hälsokost och prata om Ektorps alla brister. Kanske tycker du om det. Då kan du sätta dig på en bänk och fundera ut varför det står så många och knackar på Bengt Eldes dörr.

Kanske handlar den här texten varken om mig eller om musik. Men kanske. 

 
 LYSSNA
 
 VÄNNER
 

WHEN MY BROKEN HEART WAS...
CHOOSING POSTCARDS IN THE LOUVRE
THE JUNGLE
SKYSCRAPERS AND TALL BUILDINGS
DO THE RIGHT THING
SALTSJÖ DUVNÄS 01© Bedroom 2005
  BEDROOM
MOST VALUABLE PLAYERS
MY SECRET GARDEN