Slump

Lista

Nästa

 

Anmäl sajt

Administrera din sajt

Hämta ringkoden

Glömt lösenord?

 

 

 

 

 

 

www.iRing.nu

 


Välkommen till webbringen Träbåtar!


Detta är webbringen - Träbåtar

Webbringen består av ett antal träbåtssajter och det här är webbringens hemsida. Här finner du medlemslista, länk för ny medlem att anmäla sin hemsida och medlems inloggning till sin administrations sida.

Varför vara med i ringen?

En webbring är ett utmärkt sätt att få besökare till sin sida. Sajterna i ringen handlar alla om träbåtar av något slag varför surfaren kan gå runt till sidor som handlar om ett ämne som intresserar denne.

Hur blir jag medlem?

Du anmäler enkelt din sajt här. Efter anmälan och då du lagt ut ringkoden på din hemsida aktiverar jag din sajt så att den kommer med på listan för medlemmar på webbringen, Träbåtar.

Villkor för medlemskap

Din sajt ska handla om träbåtar av något slag. Veteranbåt eller ett nytt kompositbygge, det kvittar. Så länge det handlar om träbåtar är du välkommen. Ringmaster förbehåller sig dock rätten att inte ta med en sajt i ringen. Efter anmälan kollar jag om jag tycker att sajten platsar i ringen, därefter läggs den till ringen.

På varje sajt i ringen ska ringkoden finnas. Se nedan.

Ringkoden

Ringkoden finner du här tillsammans med en instruktion hur du anpassar och använder den på rätt sätt. Ringkoden gör det möjligt att navigera i webbringen och länkar alltså till alla andra medlemmar. Resultatet av ringkoden är det du ser högst uppe till vänster på denna sida. Webbringens logo samt några länkar.