Favoriter

 

Vi använder Internet dagligen. Där söker vi alltid efter information. Det finns alltid speciella platser som vi återkommer till och dessa speglar också våra intressen. Här delar vi med oss av några gobitar.

 

Motorcyklar är en stor passion. Sportiga v-twin's ska det vara. Håkan "Mr VTR" har skapat en mycket bra hemsida för alla VTR fans. Kolla in VTR klubben. Bra racing är inte heller fel. I Suberbike cupen tävlar man med cyklar som även produceras för gatbruk.

 

Att må bra är viktigt för oss. Sitter man stilla mycket så måste det kompenseras med rörelse och nyttig mat. Vår gode vän Suphu Tho Thruong Duong är en ledstjärna. Han har skapat Art Of Living.

 

På humorfronten så är det Grönköpings Veckoblad som gäller. När papperstidningen kommer i brevlådan så är det nått speciellt.

 

Att spana in leksaker på nätet är kul. En klar favorit är Yacht World. Där kan man hitta de mest otroliga skapelserna till schyssta priser. Mer leksaker hittar man hos Hammacher Schlemmer. Snacka om onödiga prylar, nej vi menar nyttiga såklart. Bra högtalare är ett måste, kolla in superhögtalarna från Perfect8 Technologies.

 

Vi lyssnar på mycket varierande musik. Några favoriter de senaste åren har varit Simon Phillips, Cafe Del Mar och Rammstein. Fin blandning kan man tycka men variation är härligt.

 

Att resa är en gemensam passion. Detsamma gäller dykning. Vi har upplevt fantastisk dykning på flera platser bla Thailand, Maldiverna och i Australien. Best of the best var helt klart North Horn ute i koralhavet. Fantastisk sikt och mycket stora fiskar tex haj.

 

För det mesta så dricker vi mjölk men ibland så roar vi oss med ädlare drycker så som Whisky och Champagne. Lev väl!