Klicka på bilderna för att gå till:

Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening, som är min "hemmaförening". Bra innehåll för dig som söker info från detta område. Här finns också en bra länklista, varför jag nöjer mig med dessa få länkar från denna site.

Bonnevier Den officiella hemsidan för Vallonsläkten Bonnevier, sammanställd av Ove Tegnér.

MinSläkt! Letar du efter ett effektivt släktforskningsprogram? Klicka på ikonen till vänster och kolla in Henrik Dannbergs suveräna program.
Delar av mina sidor är gjorda med MinSläkt. Alla fel och misstag är givetvis mina egna...

RÖTTER Nättidningen RÖTTER, världens enda dagstidning för släktforskare. Den ges ut av Sveriges Släktforskarförbund och vänder sig både till nybörjare och mer erfarna forskare. Den har tre huvudsyften: sprida kunskap, skapa kontakt och främja debatt.

Sällskapet Vallonättlingar Sällskapet Vallonättlingar hemsida. SVÄ syftar till att sprida kännedom om vallonernas insatser i Sveriges ekonomiska och kulturella liv samt att stödja forskningen på detta område. Sällskapet skall även samla ättlingar till de ursprungligen invandrade vallonerna till olika former av samvaro, medverka till bevarandet av resterna av vallonsk kultur och skapa levande kontakt med folk, myndigheter och institutioner i Vallonien.