Dykning på nätet
Eriks samlade dyklänkar

(Sidan skapad 1994)

(c)Copyright 1994-2004, Erik Lindberg[Diverse] [Dykare på nätet] [Dykcentra & Dykskolor] [Dykerihistoria] [Dykmedicin]
[Dykportaler] [Dyktidningar] [Dykresor] [Eget material] [Fridykning, apnea mm.]
[Företag, tillverkare mm.] [Gör det själv-sidor] [Klubbar, sällskap och föreningar]
[Marinbiologi, oceanografi mm.] [Organisationer] [Postorderföretag] [Radannons-sidor]
[Tekniska avdelningen] [Usenet Newsgroups] [Utrustningsservice mm.] [UV-foto/video]
[Vrak, vrakdykning och marinarkeologi] [Vädersidor]

Tycker du att någon länk saknas, eller att någon länk slutat fungera?
Skicka mig ett mail och tipsa!


Uppdatering 2004-11-03
Jag ber om ursäkt för det lååånga uppehållet, men här är äntligen en uppdatering och en liten krönika med anledning av att sidan faktiskt firar:

10 år

 tjohoo!

Det har tillkommit några nya länkar och vissa felaktiga har korrigerats medans andra har strukits. Allt detta tack vare era tålmodiga tipsmail. Tack skall ni ha!


Uppdatering 2004-02-29
Nytt för denna gång är att samtliga sidor fått index högst upp så att man inte längre hamnar i en "återvändsgränd", utan man kan  hoppa fritt mellan kategorierna utan att återvända till förstasidan. Innehållsmässigt har följande sidor uppdaterats med nya länkar:  Diverse, Dykare på nätet, Dykcentra & Dykskolor, Dykportaler, Dyktidningar, Dykresor, Företag, tillverkare mm., Klubbar, sällskap och föreningar, Organisationer, Postorderföretag, Tekniska avdelningen, UV-foto/video samt Vrak, vrakdykning och marinarkeologi . Tack till alla ni som tipsat!

Hädanefter kommer jag att lämna kvar datummärkningen efter varje länk. Nyttan av denna uppgift återstår dock att se, kanske kan det underlätta vid framtida rensningsarbeten. Jag kommer också att låta loggarna ligga kvar på denna sidan för att historiken skall bli lättare att följa.

Uppdatering 2004-01-01
Efter att sidan legat i träda under hela 2003 har jag nu tagit ett krafttag och rensat upp bland alla gamla döda länkar och fyllt på med nya istället. I och med flytten till den nya domänen har jag dessutom delat upp sidan i underavdelningar på separata sidor. Grottdykarna har dock sorterats in under den övriga tekniska dykningen och avdelningen löjliga dykprylar har utgått.

Trots jag inte uppdaterat sidan under hela förra året så har ni oförtrutet fortsatt att skicka in tips på länkar. När jag nu satte mig ner i mellandagarna och rensade hade jag drygt 150 tipsmail i lådan. Tack till alla ni tipsare för hjälpen!
I november kommer sidan att fylla tio år och jag sitter redan och filar på en liten historisk tillbakablick som skall publiceras här under året. Andra ideer som jag spånar på är något slags tipsformulär, vilket skulle kunna underlätta uppdateringsarbetet.


Dessa sidor är skrivna för att kunna läsas av alla webläsarprogram,
inklusive den textbaserade Lynx . Att kräva specifik programvara
av sina läsare anser jag vara ett exempel då man låtit form gå
före innehåll.
Har du problem att läsa sidan? Meddela då mig så
skall jag försöka att åtgärda felet.


Samtliga sidor under ".../m93lgek/" är skyddade av lagen om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk ( SFS 1960:729 ).