Enterprise - Besättningen

GoldBar

Jonathan Archer ________________________________________________

Djärv och utforskande. Charmerande anständig och med en rejäl portion intuition. Det är Kommendör Jonathan Archer (Scott Bakula). Sitt motstånd mot Vulcans måste han behärska, då han har en Vulcanofficer ombord. Hans käre följeslagare, beaglen Porthos har han haft sedan valp och tål inte ost!
Ras: Människa
T'Pol ________________________________________________

T'Pol (Jolene Blalock) är med på Enterprise pga Vulcanernas krav på att en Vulcan är med. Logisk och en utmärkt vetenskapsofficer, men hennes tålamod omprövas flera gånger om bland människorna. Hon innehar rank Sub-Commander, som är en Vulcansk hierarki.

Ras: Vulcan
Charles Tucker ________________________________________________

Örlogskapten Charles Tucker (Connor Trinneer) är skeppets Maskinchef. Duktig och effektiv. Sydstatsbo, charmerande och en trevlig, men lite udda humor. Nära relation till Kommendör Archer och en allmän trevlig relation till övriga besättningen.

Ras: Människa
Malcolm Reed ________________________________________________

Brittisk och disciplinerad, lever Kapten Malcolm Reed (Dominic Keating) enligt föreskrifterna. Hans farfar var en artilleri officer och Malcom fortsätter som Vapenofficer. Hans stora intressen är vapen och ammunition. Han är motsatsen till Charles Tucker, vilket då och då leder till irritationer och missämja. Men de är dock båda två intressade av kvinnor!

Ras: Människa
Travis Mayweather ________________________________________________

Fänrik Travis Mayweather (Anthony Montgomery), uppvuxen ute i galaxerna på lastskeppet E.C.S. Horizon. Kommer ombord som Rorsman på Enterprise och stortivs med det nya livet. En trevlig man och en lojal besättningsman.

Ras: Människa
Hoshi Sato ________________________________________________

Fänrik Hoshi Sato (Linda Park). Ung, intelligent och med en otrolig talang för utomjordiska språk. Blir Enterprise kommunikationsofficer och männskliga översättare. Ville egentligen inte släppa sitt läraryrke på jorden för att följa med ut i rymden, men blev övertalad av Kommendör Archer. Litet bristande självförtroende, men envis och rar, platsar hon snart in på skeppet.

Ras: Människa
Dr. Phlox ________________________________________________

Sympatisk och glad. Konstig humor och nyfikenhet. Dr. Phlox's (John Billingsley) behandlingsmetoder kan ibland vara både lite udda och skrämmande, men han är duktig och oumbärlig när det gäller hans kunskaper i den intergalaktiska medicinen.

Ras: Denobulans

GoldBar

Tillbaka