FARLIGA OCH FETA PLATSER I KGH GHETTO

Dom farligaste, fetaste, roligaste och ballaste ställena på Kungsholmen

Lista på platser

Fridhemsplan
Sverigefinska skolan
Alfrid livs
Blue Vision
Kungsholmens Gymnasium
La Isla
Netto

Stadshagen
Stadshagens IP
Stadshagen livs
St.Görans Kyrka
St. Görans sjukhus

Krillan och Thorildsplan
Tranebergsbron
bänkarna
Lärarhögskolan

Övriga KGH
Rålis
Smedis
Stadshuset
Polishuset
Tingsrätten

FRIDHEMSPLAN

Fridhemsplan är ett av dom fetaste ställena i hela KGH. Här finns massor att göra, så som att ha sex med alla barn, råna vivo eller Västermalmsgallerian. Det här är KGHs absoluta centrum, med många ställen värda att besöka (Vi berättar mer ingående om dom här nedanför)
UPP

SVERIGEFINSKA SKOLAN

När Sverigefinska skolan startades för 15 år sen var det knappast nån som trodde att det skulle bli en sån fet ghettoskola. Här lär man sig gatans hårda lektioner, och det hör till ovanligheterna om en dag passerat utan en enda död elev eller lärare. Redan i förskolan får barnen lära sig att skjuta med AK, och på skolgården flödar alla olika sorters knark fritt (langad av ivriga lärare och studievägledare)
UPP

ALFRID LIVS "AFFES"

Det är här ghettots invånare går och handlar mjölk, mjöl, knark, horor och AK-47. Man blir alltid vänligt bemött av Alfrid och hans medarbetare som inte räds att ge en hjälpande hand om du t.ex. vill ha mjölken i en plastpåse eller din värsta fiende bazad. Utanför butiken finns ett par stolar man kan sitta på om man vill röka på. Det enda man måste akta sig för är dom sporadiska drive-bys, men om man vet när dom kommer är det lugnt (klo 8.00, 14.00, 17.30, 21.15, inga på söndagarna).
UPP

BLUE VISION

Om du nån gång känner dig sugen på lite hardcore sex-action, så är Blue Vision det rätta stället för dig. Hit kommer hundratals besökare varje dag, mestadels gamla svennar som inte kan få nått annars, men det kan även vara uppfriskande för den vanliga ghettobon att dra en handtralla i runkbåset lite då och då. Man kan välja på flera filmkategorier: vanligt, analt, lesbiskt, homo och pedofil.
UPP

KUNGSHOLMENS GYMNASIUM

Om du tror att Sverigefinska skolan är en hård miljö, då borde du besöka Kungsholmens gymnasium. Hit skickas alla dom värsta gangstrarna från alla ghettona i hela Stockholm. Innan man ens vågar gå ut från klassrummet måste man rensa korridoren med en uzi och några handgranater. På Kungsholmens gymnasium finns en mängd kurser som inte finns på andra skolor, såsom haschodling A och B samt snutskytte A.
UPP

LA ISLA

La Isla är en nattklubb på St.Eriksgatan, känd för att vara det ultimata partystället för alla svennar och fjollor på KGH. På söndagarna är det fjortisdisko då det brukar vara långa köer av fjortisar och svennar som vill vara med. Det brukar vara en rätt så frustrerad atmosfär (eftersom alla vill in så snabbt som möjligt, det finns ju alltid risk för drive-bys) och slagsmål uppstår lätt. Inne på klubben kan man dansa och ta LSD och GHB som finns att köpa i bardisken.
UPP

NETTO

På Netto är allt billigt, men ännu billigare blir det om du kan lära dig att snatta. Här kan man baxa det mesta, från hustlers och Cola till Cider och Folköl. Man får akta sig när man står i kön, för det brukar oftast vara fullt med gangsta-svennekärringar som inte tvekar att använda sina guns om nån tränger sig före. Personalen kan ibland anmärka på att man snor nått, men de flesta är svennar så dom vågar ändå inte göra nått om du är en fet ghettogangster.
UPP

STADSHAGEN

Stadshagen är ett väldigt populärt ställe bland ghettots invånare. Här kan man få kontakt med naturen (bl.a. genom de många haschodlingarna som finns i skogsområdet) och komma bort från stadens vimmel. Från Stadshagens klippor är det även en fin utsikt över ghettot. På tunnelbanestationen finns det mycket att göra, t.ex. råna kiosken eller åka tåg utan att betala. Man måste dock akta sig om man vill komma levande från Stadshagen. KGH gangstas brukar hänga här, och dom gillar inte om man går på deras område utan lov!
UPP

STADSHAGENS IP

Stadshagen IP är dit folk går när dom vill ägna sig åt olika sorters idrott. Här kan man spela fotboll, brännboll, hästpolo och öva på att skjuta med AK eller Glock. Man kan också träna löpning (bra när man flyr från ayna) eller längdhopp(bra när man flyr från ayna på hustak). Här arrangeras också stora fotbollsmatcher som man kan gå och titta på. Om det blir bråk på plan gäller det att se upp, spelarna brukar oftast vara tungt beväpnade och skjuter vilt omkring sig.
UPP

STADSHAGEN LIVS

I åratal har Stadshagens och Fridhemsplans ghetto-invånare sökt sig till Stadshagens livs. Butiken ligger bekvämt på höjden ovanför idrottsplatsen, och har alltid öppet för den som är i behov av en läskande dryck, en drickyoghurt eller kanske till och med lite erotisk massage? Affären är också känd för att sälja alkohol till småbarn och kokain till tonåringar. Men ägaren har ett kontrakt med ayna, så allt är helt lagligt (som om nån ghetto-gangsta bryr sig).
UPP

S:T GÖRANS KYRKA

Även i ghettot behövs en gud, och därför är St. Görans kyrka så bra. Hit kan man komma och dyrka Jesus, träffa andra troende och få sina feta synder förlåtna. Kyrkans präster visar extra mycket hänsyn mot oskyldiga och vilsna tioåriga pojkar, och de har ofta små privata terapistunder tillsammans med lugnande samtal, kramar och andra mysiga aktiviteter. Vissa gäng förespråkar att kyrkan ska byggas om till moské, med tanke på att 82% av Kungsholmens ghettobefolkning är muslimer. Men än så länge så står kyrkan kvar, och tar emot alla som är i behov av lite tröst.
UPP

S:T GÖRANS SJUKHUS

Man skulle kunna tro att det här är stället du vill till om du blir svårt skadad i KGH, men så är verkligen inte fallet. Om du inte har de enorma summor pengar som krävs för att få tillgång till de bättre läkarna, får du nöja dig med sinnesrubbade sjuksköterskor som snor din lever för att sälja den på svarta marknaden. Blodet rinner alltid vart du än vänder dig i detta helvete till sjukhus. Om du vill få tag på det lite mer exotiska knarket rekommenderar vi dock ett besök i hospitalets egna lilla apotek som säljer det mesta som en gangstah kan tänkas behöva för att ha kul.
UPP

KRILLAN OCH THORILDSPLAN

Området Kristineberg/Thorilsplan har alltid haft ett dåligt rykte. Här brukar det röra sig många knarklangare, haschberoende finska uteliggare och annat pack. Det gör ju dock inte Krillan eller Thorildsplan mindre värda att besöka! Det finns massor av aktiviteter för både stor och liten att pröva på. Precis brevid tunnelbanan finns ett litet fik med minigolf. Äldre kanske vill gå en runda i industriområdet med dess många knarkfabriker. Men även här, såsom överallt på Kungsholmen, måste man alltid vara på sin vakt och det rekommenderas inte att röra sig utomhus utan skottsäker väst och valfri k-pist.
UPP

TRANEBERGSBRON

Majestätiskt höjer sig den stora Tranebergsbron över Kristineberg och Alvik. Det är många av KGHs invånare som, tyngda av det deprimerande livet i ghettot, tagit sitt usla liv genom att kasta sig ner från bron. Inte undra på att det är så många lik som flyter i land vid Kungsholmens norra strand! Det finns en hemlig gång under bron som bara några få gangstas känner till. Dit kan man gå om man vill vara ifred ett tag, kanske röka på lite. Om man vågar kan man även försöka baxa lite av stadens naturgas som går i en ledning under det massiva bygget.
UPP

BÄNKARNA

Bänkarna är, precis som namnet tyder på, ett par bänkar dit olika ghettogäng kan gå och punda, supa och slåss. Även vissa av KGH gangstas brukar spendera sina kvällar här.
UPP

LÄRARHÖGSKOLAN

På lärarhögskolan utbildas alla de stenhårda och obarmhärtiga lärare som undervisar på olika håll på Kungsholmen. Varje dag skolas 15000 vanliga Stockholmsbor till att bli blodtörstiga ghettolärare som langar knark och straffar IG-barn med döden. Det är hårda krav på lärarhögskolans elever. Varje månad hålls en stor gladiatorfight där de svagaste lärarna utrotas. Det är i snitt bara 5% som klarar sig genom de 4 åren, och av dem har största delen fått så stora mentala störningar att de aldrig kan återvända till samhället. Campusområdet är vackert och fullt med grönskande träd och buskar, där utstötta våldtäktsmän lurpassar på små barn.
UPP

ÖVRIGA KGH

Övriga Kungsholmen innefattar Marieberg samt området öster om Fridhemsplan. Även om dessa territorier inte är lika gangsta-farliga som Nordvästra KGH, så är det lönt att akta sig även här. Ayna är väldigt aktiva här, och dom räds inte att spöa upp icke-svennar om de får syn på några. Men självklart finns även här platser värda att besöka, så som t.ex. de många kioskerna och restaurangerna. På Kungsholmstorg är det mesta billigt, både knark, vapen och horor. Våga vandra utanför ghettots centrum till de lite lugnare kvarteren (som ändå får Compton att likna Haparanda)!
UPP

RÅLAMBSHOVSPARKEN "RÅLIS"

Rålis är det största centrumet för Ghettots nattliv. Hit brukar alla gangsta-ungdomar komma för att festa och supa. Det är här ghettots barn brukar få prova på att röka hasch och sniffa kokain för första gången. Man måste dock se upp för aynas räder som de brukar göra in i parken, då dom beslagtar alla olagliga substanser de påträffar (så dom själva ska kunna använda det sen). På dagen kan man sola eller njuta av en glass på den stora gräsmattan. På amfiteatern kan man ibland få bevittna riktiga skådespel med professionella skådespelare. Det finns även en skateramp dit svennar brukar gå och skejta, men alla vet ju att parkour är det enda som gäller för en riktig ghettogangsta.
UPP

SMEDSUDDSBADET "SMEDIS"

Bakom Rålis ligger Smedsuddsbadet, som även det är ett ställe där unga brukar samlas för att knarka och dricka alkohol. På sommaren brukar folk besöka platsen för att chilla och kanske ta sig ett dopp, ovetandes om det giftiga avloppsvattnet som släps ut bara några meter från stranden. Smedsuddbadet är också populärt bland pedofiler som kommer dit för att fota småungar i badkläder. En hel generation av ghettots barn har fått sina hjärnor förstörda på grund av badandet vid Smedis.
UPP

STADSHUSET

Stadshuset,Kungsholmens högsta byggnad, reser sig högt över KGHs sydöstra svenneområden. Här brukar alla politiker samlas för att planera hur man ska styra ghettot tillbaka på "den rätta vägen" med hjälp av socialbidrag, fler ayna och annat skit. Alla de rika svennarna drar naturligtvis till sig folk från de mera gangsta områdena. De som arbetar i stadshuset blir ofta länsade på både plånbok, skor, kläder och peruker. Trots detta har byggnadsverket blivit en symbol för KGH, som alla ghettots invånare är stolta över.
UPP

POLISHUSET

Polishuset är ett av de farligaste ställena på hela Kungsholmen. Det hör till ovanligheterna att det går en enda minut utan skottlossning. Huset beskjuts konstant av arga gangstas som vill få ayna att lämna deras hood. Men polisen är inte värre själv, de svarar med tungt artilleri. Om du nångång blir arresterad av snuten i KGH kan du lika gärna ta självmord, polishusets häkte är fullt med omänskliga tortyrredskap och dödsmaskiner.
UPP

TINGSRÄTTEN

Det är inte många av ghettots invånare som unvikit en resa till det maffiga tingsrättshuset. Domarna är alltid stenhårda, dödstraff är snarare regel än undantag. Om du har nånting att muta domaren med är det dock rätt så lungt, och de flesta riktiga ghettogangstrarna slipper undan varje gång. Det finns såklart vissa omutbara jurister, men de överlever inte länge (det är lätt att smuggla in både AK och C4 i rättssalen)
UPP