Familjen

Kvinnan

Mannen

Storasystern

Lillasystern

Kaninen

Arkivet

Gästboken

Emma

 

 

Så här vacker var jag den dagen jag stod brud i Ingarö Kyrka 1995. Tyvärr var det en engångs­förete­else, men det var ju tur att det inträffade just den dagen! Eller om det kanske inte var bara tur – vi hade ju kämpat en del för att åstad­komma underverket, min syster och jag. Om du vill se hur jag och min familj har förändrats sedan den dagen kan du klicka på bilden!

Mitt största intresse är mina rara döttrar. Många tycker att de är lika. Klicka på bilden och avgör själv! Jag har roat mig med att fotografera dem i liknande poser vid samma ålder.

Här är jag, sexton år ung, och min älskade ponny Flamenco. Flamenco var min, och min systers, från 1976 till 1982. Klicka på bilden om du vill veta mer om honom och om andra hästar jag ridit!

Tecknar gör jag mest på sammanträden och kurser, målar gör jag tyvärr inte alls nu för tiden. Ändå räknar jag mig i själ och hjärta som konstnär… Klicka på bilden av ”Kon över Sarek” om du vill se fler av mina alster.

Djur ska ha det bra tycker jag. Därför brukar jag försöka att inte äta djur som har fötts upp och slaktats på ett sätt jag inte kan ställa upp på. I första hand väljer jag vegetariskt, i andra hand fisk, skaldjur eller krav­märkt svenskt kött. Klicka på bilden så kan du läsa mer om djurrätt, hitta vegetariska recept med mera.

Förutom djuren värnar jag också om miljön. Inte är jag värsta miljö­knutten, men jag handlar kravmärkt, sorterar sopor och försöker tänka på att spara energi. Klickar du på vyn över Rörvattnet kommer du till SNF där du kan läsa mer om miljö och natur.

Jag har en stor släkt och den håller min kusin Enar ordning på. Eftersom vi råkar vara släkt på både min mammas och pappas sida har han full koll. Enar är dessutom den jag känner som har den bästa hemsidan! För att komma till den så klicka på honom.

Jag började motionera i 35-årsåldern, då orkade jag inte jogga två kilometer. I år har jag genomfört en tjejklassiker! Klicka på kortet, av hur glad jag var när jag genomfört Vansbrosimningen, för att komma till Funbeat, där jag för min träningskalender.

I min släkt finns det en otäck sjukdom, kallad skelleftesjukan. Den vill jag gärna sprida kunskap om, och lägger därför in en länk till socialstyrelsens kunskapsbank över mindre kända sjukdomar och handikapp. Klicka på bilden av min mamma, som dog i sjukdomen 1993, så kommer du dit.

Har man skelleftesjukan är enda chansen att klara sig en lever­transplantation. Har du tagit ställning till organ­donation? Klicka på bilden av min bror, som idag är i stort sett frisk efter att ha bytt lever –95, för att få mer information.