.:hej:.

Jag heter Benjamin och det här är min hemsida.
Här kommer du kunna följa mig på vägen och se hur jag växer och utvecklas.

.:kort om mig:.

Jag föddes fredag 27 januari 2006. Det innebär bl.a. att jag är fredagsbarn, vattuman och trätupp. Det innebär också att alla fick vänta hela nio dagar på att jag skulle behaga komma ut... Men det var det värt, säger mamma.
Jag är en lugn och harmonisk liten människa för det mesta. Jag trivs med livet och tar glatt för mig av allt tillvaron erbjuder.
Mina intressen är att leka, sjunga och dansa, gå på långa promenader samt sova och äta. Jag är väldigt glad i människor och håller precis på med att lära mig flirta. Jag har humor och skrattar gärna åt mig själv och mina infall.
Jag har just nu storlek i kläder och c:a i skor/strumpor.

.:kort om sidan:.

Det är min mamma som ansvarar för min hemsida och ännu är inte sista ordet sagt om varken utseende eller funktion.
Sidan är kodad i "anteckningar" med xhtml1.0, css samt ett och annat javascript. Just nu är den gjord för Internet Explorer 6.0 och syns bäst i maximerat fönster på en skärm med upplösning 1024*768 eller större. Ser sidan okej ut i någon annan visning så är det, tyvärr, en slump.
Men när mamma har tid, dvs när jag sover, kommer hon se över sidan så att den funkar. Om du vill och om sidan inte fungerar i din dator, kan du hjälpa till genom att skicka ett mail till mamma om vad som inte fungerar hos dig... Det tackar hon ödmjukast för för det besparar henne kanske lite arbete. Så här är det tänkt att sidan skall se ut... Har du idéer till hemsidan så hör av dig till min mamma.
Längst ner på varje sida hittar du en länk till mammas mail, till vår gästbok samt information om när varje sida senast uppdaterats.
Ha en trevlig stund här.
*kram*
Benjamin med familj.