Kistavädret har flyttat!

  Kistavädret startade i början av 2002 som ett experiment och mest för mitt eget nöjes skull och jag kunde aldrig föreställa mig att så många andra skulle vara intresserade av en liten enkel vädersida i Kista. Men med tiden har antalet besökare ständigt ökat (ca 120000 besökare) och jag har förstått att sidan uppskattats av både skärmflygare, fallskärmshoppare och motorcyklister samt svenskar i utlandet som vill veta hur vädret är hemma i Sverige. Det är smickrande men samtidigt en utmaning att få allting att fungera trots strömavbrott och nedisade vindmätare. Dessutom vore det kul med ny design och fler funktioner

Därför har jag nu flyttat Kistavädret till en ny server med ny adress och dessutom har den fått ett nytt utseende och en del nya finesser. Bland nyheterna märks:

  • Bättre spågubbe? Han kollar både fukt, vind, tryck, sol, temperatur och geografi innan han ger sitt omdöme.
  • Realtidsväder. Kallas Kistavädret live och ger en mer grafisk presentation som uppdateras var fjärde sekund. Tips! Starta i eget fönster och tryck på F11.
  • Kistavädret i mobilen! Något många har frågat efter, du kan nu få din väderinformation med hjälp av en enkel wap-telefon.
  • Sol och UV-mätning. Ozonhål, UV-strålning och hudcancer diskuteras mycket. Kolla UV-index på badstranden!

Andra saker är på gång och införs vartefter. Allt fungerar kanske inte helt klockrent än men det blir bättre vartefter... Tips och synpunkter mottas också mycket tacksamt.

Nu är det dags att trycka på länken nedan och därefter spara adressen bland dina favoriter.

Bengt Fogelberg
Väderstationsskötare

http://soloregn.se/