Duke Nukem 3D
VAPEN


Might FootMighty Foot
Duke sparkar ihjäl utomjordingarna med sina stålhättade kängor. Kan användas samtidigt som ett annat vapen, smidigt för att tex ha sönder behållare och hinder.
Ammo: Obegränsad

PistolPistol
En automatisk pistol med tolvskottsmagasin, har väldigt bra precision och är därför användbar på långt håll eller mot mindre fiender.
Ammo: 200 skott

HagelgevärHagelgevär
Hagelgeväret är effektivt på nära håll men gör inte särskilt mycket skada på längre avstånd. Måste pumpas mellan varje skott.
Ammo: 50 skott

RipperRipper
Trepipig kulspruta som på grund av sin höga eldhasighet ofta helt kan hindra fiender från att attackera.
Ammo: 200 skott

RPGRPG (Rocket Propelled Grenade)
Raketgevär som kan döda de flesta fiender (eller Duke) med en enda träff.
Ammo: 50 skott

PipebombRörbomb
En fjärrutlöst handgranat som kan användas för att komma åt fiender runt hörn, eller gillra fällor. Gör ännu mer skada än RPG:n med en bra träff.
Ammo: 50 bomber

ShrinkerShrinker
Krymper fienden till leksaksstorlek så du kan stampa honom till döds. Någon som är krympt kan inte attackera förrän krympstrålens verkan avtar.
Ammo: 50 skott

DevastatorDevastator
Dubbelt automatiskt raketgevär som skjuter mängder med små missiler. Väldigt effektivt mot bossar eller stora grupper fiender, men ammunitionen tar snabbt slut.
Ammo: 99 skott

SnubbeltrådsminaSnubbeltrådsmina
En mina som placeras på väggen, någon sekund senare aktiveras en laserstråle och om någon korsar den så exploderar minan. Mycket kraftfull!
Ammo: 10 bomber

FreezerFreezer
Skjuter iskristaller som studsar mot väggar. Fryser fienden till en isstaty så att du kan krossa honom med bara en spark eller ett skott. Men om du inte skyndar dig så tinar han upp igen!
Ammo: 99 skott


> Tillbaka till Duke Nukem 3D <
> Tillbaka till förstasidan <