Epsilon Collier

Kampanjkarta - UR 426

Chaos attackerar Tau - 060217

Båda sidor tog tunga förluster i denna strid som slutade oavgjort med fördel Chaos...

Kampanjrunda 7 - 060212

Space Wolves har framgång med sitt anfall mot en av Chaos sköldkontroller, och förflyttningar runda 7 genomförs. Det visar sig att en insatsstyrka från Imperial Guard har landstigit och tagit kontroll över öns centrala områden. Strider i runda 7 väntar mellan Tau och IG, Tau och Chaos, Chaos och IG, Space Wolves och Deamon Hunters x 2.

Kampanjrunda 6 - 051024

Förflyttningar i runda 6 är genomförda. Endast en strid väntar - Chaos vs. Space Wolves.

Space Wolves möter Daemon Hunters - 051017

Det var dags för den sista striden i runda 5. Daemon Hunters reagerade omedelbart på Vargarnas intrång på deras territorium och lyckades slå tillbaka angreppet.

Chaos möter Tau - 051005

Onsdagkvällen bjöd på en mycket trevlig spelrunda på Riddargatan 31. Tau stod under anfall från de brutala Kaosstyrkorna, men hade lyckats samla sig till försvar i sista stund. När Chaos Berzerkers kom stormande var Taustyrkorna beredda...
Battle Report...

Kampanjrunda 1-5 - 050929

Efter en hård och jämn strid mellan Vargarna och Tau i Runda 4 segrade Tau knappt och lyckades ta kontroll över en av sköldkontrollerna. Förflyttningen i Runda 5 skedde enligt pilarna på kartan ovan. Strider efter denna runda väntar mellan Gråriddare och Vargar, samt mellan Kaosstyrkorna och Tau.

Äntligen är kampanjen igång!

Kampanjen har äntligen satt igång, och några inledande problem har retts ut. Första rundorna spelas torsdag 29/9.