Mitt favoritmotiv har alltid varit människor - eller snarare människoliknande varelser. Jag intresserar mig för människans relation till djur och natur och fascineras av androgynitet, mental ålderslöshet och av människor som svävar utanför de invanda facken.

Måleriet har varit ständigt närvarande i mitt liv så länge som jag kan minnas och det känns lika självklart som övriga grundläggande vardagsbehov. Den glädje och frihetskänsla som infinner sig då jag tillfälligt lämnar verkligheten för de världar jag själv väljer att skapa, - då jag tillåter mig själv att "falla ner i kaninhålet" - är den största jag upplevt.

De flesta av mina målningar görs på akvarellpapper med låg gräng, i en blandteknik bestående av blyerts (stiftpenna), akvarell och vit gouache på tub. Konturlinjerna gör jag i huvudsak med en vanlig, svart bläckpenna. Jag använder mig även av tuschpennor, spritpennor, vit färgpenna, akvarellpennor, akryl, vattenlöslig olja och collageinslag. Jag arbetar helt och hållet för hand och gör inga retuscheringar i dator.