NYHETER30/10 2016...PR s resultat och hans kritik finns inlagd under UTSTÄLLNINGAR PR & BONO

25/7 2016...Ja,då sitter man här i en värmebölja...Gillar det inte alls. Vi får ju så varmt inom hus åxo...Någon AC har vi inte, utan man får nöja sig med fläktar...Wienerbröden är nu färdiga Och har flyttat hem till sina nya ägare. Dom har bott hos dom nu i några veckor och vad jag förstår så har allt gått bra med flytten
Jag har börjat lagt in lite nya bilder på hemsidan.

19 juni 2016...Oj, vad dålig jag är, att skriva här... Kattis & PR s valpar föddes den 12 maj, några dagar tidigare än beräknat och tog Carina med överraskning...Allt gick fort och bra, det blev 1 hane och 3 tikar...Kattes hade inte visat några tecken på, att det var dags...Valpar vägde mellan 350-450 gram och utvecklades precis som dom skulle. Nu blir dom ju snart 6 veckor och är knubbiga och friska Dom har gått under beteckningen knubbsälar eller wienerbröden. Just wienerbröd har givit dom deras kennelnamn. Roligt och lite anorlunda...Om ett par veckor flyttar dom till sina nya hem. Hanen han flyttar till Grete i Norge...Pappa PR och farbror Bono, mår bra bra...
19 april 2016..Om allt går som det ska, så bli PR pappa igen i mitten på maj. Carina har gjort ultraljud på Kattis och hon är dräktig.
Så kan jag berätta, att Simba är helt återställd efter sin tandoperation. Dagen efter började han äta lite smått. Sedan blev han sitt vanliga jag igen...
17 mars 2016 Måste Simba till veterinär. Vi upptäckte, att allt inte stod rätt till i munnen Han var dessutom väldigt blöt, på hakan Vi fick en tid, samma dag och Lelle åkte dit med honom. Två tänder satt lösa i munnen på honom Bl.a en huggtand, därför kunde han inte stänga munnen. Han sövdes och tänderna drogs ur. Och en annan slippade hon på lite grann..När Simba kom tillbaka hem Då sov han fortfarande. Han fick sova ut inne på våran extra toalett. Sova ut, nåja inte riktigt Han ville ut därifrån innan han var riktigt vaken. Men tog av förklariga själ det lugnt. Han blev inte sig själv förrän dagen efter. Han skulle äta medicin i 7 dagar. Och det gick riktigt bra. För han fick den med spruta. Tabletter är sämre, att få i honom.
16 mars 2016 Kom dom tillbaka för ytterligare en parning. Den gången hade dom Tina med sig. Kul, att träffa henne igen. Hon köpte allt vi hade av utställnings föremål. Parningen ägde rum i närheten av där vi bor. Och gick riktigt bra. Med lång hägning. Nu hoppas vi på resultat i mitten på maj.
14 mars 2016 Kom Carina hit till Uppsala med sin tik Kattis, Amica Adara´s Caithlyn, för en dejt med PR. Parningen skedde hemma hos Annica. Det blev en liten hängning.

23 februari 2016 föddes 3 hanar och 2 tikar, på Skogsjegarens Kennel i Norge. Mamman heter Redspot´s Carisma "Carmen". Allt hade gått bra.

Den 23 december 2015 På morgonen, ringde Annica och ville, att PR skulle komma dit för en parning. Stian från Norge var där med sin tik...Annica kom hit och hämtade PR och lämnade honom sedan på eftermiddagen. Parningen hade gått bra..