Lite övriga samlarobjekt som vi är intresserade av att köpa!

Äldre vykort.
Äldre svenska vykort.
Gamla aktiebrev.
Gamla aktiebrev.
Äldre nålmärken.
Äldre nålmärken.

* Äldre svenska vykort ingår i vårt intresseområde. Det gäller främst objekt som är från före 1950 talet.
* Äldre aktiebrev. Gärna med dekorativa motiv. Vi är särskilt intresserade av aktiebrev utställda i valören Riksdaler Riksmynt.
* Äldre svenska nålmärken. Gärna från idrottsklubbar, första maj och föreningar, men alla äldre märken går bra.
* Äldre svenska serietidningar. Vi köper bara vissa sorters äldre serier. Vi är främst intresserade av Kalle Anka och övriga Disneytidningar 1937-1965, Fantomen 1950-1975, Bamse 1973-1976, Knasen 1970-1976 samt de flesta julalbumen 1920-1970. Det finns även en del ytterliggare tidningar som intresserar oss, ring gärna och fråga angående det ni har!

Äldre serietidningar.
Äldre serietidningar.

Vi köper vissa äldre tändsticksaskar, paket och tändsticksetiketter. Det gäller främst objekt som är från före andra världskriget. Tändsticksaskar av trä och paket med träaskar är det område som kan vara intressant för oss, moderna askar av papper är mindre intressanta.

Äldre tändsticksaskar.
Äldre tändsticksaskar.
Tändstickspaket och andra förpackingar.
Obrutna tändstickspaket.
Äldre tändsticksetiketter.
Äldre tändsticksetiketter.

Jag som skapat denna sida heter Tommy och jag är själv samlare av äldre tändsticksaskar, paket och etiketter. Det var ett ganska vanligt samlarområde förr i tiden men lever i dag en tynande tillvaro. Det finns ganska gott om äldre samlingar inom detta område och jag är alltid tacksam för tips om sådana samlingar.

Till start sidan