Shorinji Kempo Föreningen Bilder Aktuellt Kontakt Start
Svenska English

Vem kan vara med?

Shorinjikempo kan tränas av alla. Det passar killar såväl som tjejer oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet. Det är heller inget krav att man är student för att vara med i KAUIF eller att träna Shorinjikempo med oss.

Kan jag börja när som helst?

Vi har kontinuerlig intagning under terminerna så det är bara att dyka upp för att ett par provträningar. Under sommaren och när universitetet är stängt har vi dock reducerad verksamhet, så det kan vara bäst att kontakta oss i förväg om du vill träna då.

Behöver man någon speciell utrustning?

Det är bara att ta på sig en vanlig tröja och ett par byxor, du behöver inte ens bekymra dig om skor då vi tränar barfota. Om du vill skaffa en dräkt och skydd efter att du tränat ett tag så hjälper vi till med det.
Se till att ta av smycken och klockor innan träningen för att undvika skador.

Måste man vara med på alla passen?

Nej, var och en tränar efter egen förmåga och efter hur mycket tid man har. Två gånger i veckan är dock lagom om man vill göra framsteg.

Vad kostar det?

Du är välkommen att provträna gratis ett par gånger innan du bestämmer dig om du vill bli medlem eller ej. Därefter kostar det 400:-/termin. I det ingår även bollsporter. För mer information om KAUIF:s aktiviteter, de olika korten som finns och vad som ingår titta på KAUIF:s hemsida.

Vad gör jag om jag har fler frågor?

Du är välkommen att besöka oss på våra träningstider för att titta eller vara med på en provträning. Du behöver inte meddela i förväg om du kommer men om det är något du undrar så går det att nå oss via epost ksif@shorinjikempo.se