Salong Linehed

Extensions

Jag jobbar med metoden keratinvax och även tape.

Bild på extensions.

En hårförlängning passar dig som vill ha ett långt hår, men även dig som vill få håret tjockare.

Jag tar 38:- per slinga.

Hur många slingor man behöver och vill ha varierar, därför rekommenderar jag att ni bokar en tid för konsultation där vi bestämmer mängd hår och färg. Det vanligaste är att man minst väljer 75 st slingor.

So Cap Original

Bild på extensions.

Håret som används är noga kontrollerat och testat i laboratorier. Kvaliten är vad man kallar för "REMY". Det vill säga, äkta europeiskt hår, som är avklippt. Det innebär att alla hårstrån ligger åt samma håll. Det har likadant fjällskikt som vårt hår och smälter därför naturligt samman med europeisk och skandinavisk hårkvalite. När du köper håret är det obehandlat och kan kännas torrt. Det är för att om du skall färga eller permanenta det, så är det klart att göra det direkt. Tänk dock på att det skall torka minst 3-4 dagar, eftersom det inte torkar inne i fästet även om håret är torrt. Längden varierar, men skall vara minst 45 cm "friskt" hår. Självklart är håret tunnare i topparna, eftersom ett hårstrå är konformat.

Richy Curly

Bild på extensions.

Kvalitén är som det raka, REMY. Det innebär rättvänt hår av europeisk kvalité.

RICHY CURLY är naturliga lockar och kan variera från bunt till bunt, men är betydligt lockigare än de raka, som vanligtvis blir lite vågiga när man väter dem och kramar ur håret. Det lockiga håret kan plattas och fönas rakt och blir lockigt igen när man väter det.

Effektfulla hårförlägningar

Bild på extensions.

Ljuvliga färger med en underbar glans. Specialfärgade i magnesiumbad, för lång hållbarhet. Används som effekter, men även för utfyllnad och förlängning.

Äkta hår som kan formas och stylas, vilket gör det bekvämare att ha i sitt eget hår.

Färdiga bitar av syntet

Bild på extensions.

Gjorda av Kanekalon, ett hållbart och tåligt material. Klara och fina färger som håller mycket bra och toppar som inte blir "risiga".

Packeterade 10 bitar/påse.

High Contrast

Bild på extensions.

Slingor av äkta hår i fräcka färger för slingeffekter. En speciell behandling gör att färgen sitter bättre än vanligt. 25 slingor/paket i 12 färger.